ukenru
rf-ymovirno-poslala-na-viynu-v-ukrayinu-50-richni-tanki-t-62-tse-pidkreslyuye-defitsit-britanska-rozvidka

рф ймовірно послала на війну в Україну 50-річні танки Т-62, це підкреслює дефіцит - британська розвідка

 • 149609 переглядiв

КИЇВ. 27 травня. УНН. росія ймовірно послала на війну в Україну 50-річні танки Т-62, це підкреслює дефіцит сучасної, боєздатної техніки в рф, повідомляє Міністерство оборони Великої Британії у щоденному звіті на основі розвідданих, пише УНН.

Цитата

"Перед південним угрупованням військ росії, ймовірно, залишається завданням окупувати південну територію України. Останніми днями росія, ймовірно, перемістила 50-річні танки Т-62 із глибокого зберігання в зону відповідальності південного угруповання військ. Т-62 майже напевно будуть особливо вразливі до протитанкової зброї, і їх присутність на полі бою підкреслює дефіцит сучасної боєздатної техніки в росії", - вказує британська розвідка.

Деталі

У британській розвідці також вказують, що російські сухопутні війська продовжують спроби оточити зокрема Сєвєродонецьк. "Україна зберігає контроль над кількома захищеними секторами, позбавляючи росію повного контролю над Донбасом", - додали у Міноборони Британії.

Доповнення

За даними британської розвідки, втрати росії за три місяці війни проти України вже як у Радянського Союзу за 9 років війни в Афганістані.

Українські Національні Новини

Суспільство