rf-v-krymu-vykorystovuie-yak-minimum-5-aerodromiv-pletenchuk

рф в Криму використовує як мінімум 5 аеродромів - Плетенчук

 • 99884 переглядiв

Росія використовує щонайменше 5 аеродромів в окупованому Криму. Активність двох з них значно знизилась через втрати, але РФ не хоче передислоковувати авіацію на материк з тактичних міркувань.

росіяни в тимчасово окупованому Криму використовують, як мінімум, 5 аеродромів, але два з них вже не мають того навантаження, яке в них було на початку повномасштабного вторгнення через те, що було втрачено ці одиниці. Фактично зведено до мінімуму діяльність цих аеродромів.

Про це заявив речник ВМС ЗСУ Дмитро Плетенчук в ефірі телемарафону, передає УНН.

Деталі

Використовує за призначенням. Використовує, як мінімум, 5 аеродромів. Два з них вже не мають того навантаження, яке в них було на початку повномасштабного вторгнення через те, що було втрачено ці одиниці. Фактично зведено до мінімуму діяльність цих аеродромів. В принципі, можна було задіяти й більше аеродромів. В Криму, в принципі, багато подібних обʼєктів, але використовують ці. Передислокувати авіацію кудись на материкову частину так званої рф вони не хочуть з якихось тактичних міркувань, тому продовжують використовувати саме ці аеродроми

- сказав Плетенчук.

Нагадаємо

Агенти руху "АТЕШ" виявили базу протиповітряної оборони на мисі Фіолент, що забезпечує захист Севастополя. Розвідано розміщення комплексів ППО, зенітно-ракетних систем та установок РЕБ і РЕР.

Популярні

Новини по темі

рф в Криму використовує як мінімум 5 аеродромів - Плетенчук

 • 99884 переглядiв