ukenru
rf-prodovzhuye-vivoziti-z-ukrayini-nagrabovane-zerno-genshtab

рф продовжує вивозити з України награбоване зерно - Генштаб

 • 486503 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. російська федерація продовжує вивозити з України награбоване зерно. У Бердянську з акваторії морського порту, відзначено транспортування ворожими буксирами російської самохідної баржі, яка завантажена пшеницею. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«росія продовжує вивозити з України награбоване зерно. В місті Бердянськ Запорізької області, з акваторії морського порту, відзначено транспортування ворожими буксирами російської самохідної баржі, яка завантажена пшеницею», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, триває примусова паспортизація населення тимчасово зайнятої території Запорізької області.

«Так, в місті Токмак, російська окупаційна так звана влада, разом з представниками російської фсб, погрожує місцевим громадянам України, які відмовилися від отримання паспортів громадян російської федерації, вивезенням їхніх дітей до східних регіонів росії. Самих батьків погрожують вивезти до Василівки Запорізької області», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Позиція України по зерновому коридору залишається незмінною, жодних поступок і жодної реакції на шантаж з боку росії не має бути.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП