rf-ne-vykorystovuie-proty-ukrainy-shakhedy-z-reaktyvnymy-dvyhunamy-ihnat

рф не використовує проти України "шахеди" з реактивними двигунами - Ігнат

 • 35215 переглядiв

Речник Повітряних сил Збройних сил України Юрій Ігнат спростовує заяви про те, що росія використовує в Україні "шахеди" з реактивними двигунами, стверджуючи, що така інформація є неправдивою і спекулятивною.

Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону прокоментував інформацію щодо використання рф безпілотників "шахед", які мають реактивні двигуни. Ігнат зазначив, що ця інформація є фейком, передає кореспондент УНН.

Деталі

Якийсь дєдушка-генерал прочитав новини від іранського оборонпрому, що винайшли "шахед", який має реактивний двигун і швидкість його досягає 600-800 км. І дєдушка вирішив, що він (БпЛА "шахед" - ред.) вже є в розпорядженні росії і що вони їх проти нас застосовують 

- сказав Ігнат. 

Він додав, що інфопростір швидко наповнився таким "вкидом".

Ігнат зазначив, що поки що жодних таких варіантів застосування "шахедів" з реактивним двигуном в Україні немає і невідомо взагалі чи збирається Іран надавати росії ці безпілотники і чи він взагалі їх виготовляє.

Контекст

Нещодавно російський генерал-майор володимир попов в ефірі одного з російських пропагандистських телеканалів заявляв, що на безпілотники "шахед" почали встановлювати реактивні двигуни, внаслідок чого БпЛА стали рухатися в кілька разів швидше.

Нагадаємо

Українська ППО упродовж ночі збила 9 дронів російських окупантів.

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Голова МВС відреагував на збій у роботі Київстару

     • 32631 переглядiв