ukenru
rf-namagalasya-rozkhitati-situatsiyu-na-odeschini-z-dopomogoyu-kriminalitetu-sbu

рф намагалася розхитати ситуацію на Одещині з допомогою криміналітету - СБУ

 • 158237 переглядiв

КИЇВ. 14 квітня. УНН. Служба безпеки України нейтралізувала потужне злочинне угруповання в Одесі, яке пішло на співпрацю з ворогом і хотіло приєднатися до окупаційної «влади», якщо рашисти захоплять місто. Про це інформує СБУ, пише УНН.

Деталі

Повідомляється, що під час масштабної спецоперації СБУ і Нацполіції  було затримано лідерів і членів злочинних угруповань, серед яких відомі у кримінальних колах «Еміль Варшавський» і «Пайзулаєв».

За даними СБУ, колаборанти підтримували зв'язок з представниками рф, «доповідали» їм про ситуацію в регіоні, а також тероризували і залякували місцеве населення.

Деякі члени угруповання записалися до лав тероборони, щоб збирати інформацію про українських військових на Одещині, повідомляють спецслужбовці.

За інформацією СБУ, викриті особи повинні були «полювати» на правоохоронців і активістів-патріотів.

Цитата

«Всі члени угруповання, які є громадянами України, затримані. Одного з лідерів (який є іноземцем) наразі видворено з України, іншому, який перебуває за кордоном, – заборонено в’їзд», - йдеться в повідомленні пресслужби.

Нагадаємо

Раніше прикордонники на Одещині затримали вісьмох чоловіків призовного віку, які мали на меті незаконно перетнути державний кордон.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП