rf-nakopichila-na-luganschini-potuzhne-ugrupovannya-i-tisne-na-dvokh-napryamkakh-golova-ova

рф накопичила на Луганщині потужне угруповання і тисне на двох напрямках - голова ОВА

 • 279005 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Російські окупанти накопичили у Луганській області доволі потужне угруповання і зараз тиснуть і на Кремінському, і на Сватівському напрямках. Про це повідомив у вівторок голова Луганської ОВА Артем Лисогор, пише УНН.

Цитата

«Противник накопичив на Луганщині доволі потужне угруповання і зараз тисне й на Кремінському, й на Сватівському напрямках. Вчора безуспішно штурмував наші позиції поблизу Діброви. Там Сили оборони зупинили усі спроби росіян. Під вогнем артилерії вкотре опинилися Невське та Білогорівка, по якій окупанти завдали й удар з авіації», - написав Лисогор у Telegram.

Деталі

Окрім того, Лисогор повідомив, що у паспортному столі Новопскова при отриманні документа окупанти вимагають місцевих жителів присягати на вірність рф, записуючі ці виступи на відеокамеру.

«Літні люди йдуть, аби розраховувати у майбутньому на перерахунок пенсії, який не проводять без наявності паспорту рф. Втім, як кажуть місцеві, підвищують виплати не усім», - зазначив Лисогор.

За його словами, із Сєвєродонецька все частіше чутно скарги про відсутність у місті медикаментів.

«Мова не про те, що у багатьох їх нема за що придбати, а про порожні полиці аптек. Їх у населеному пункті загарбниками відкрито усього дві. Але у вільному доступі там немає навіть найнеобхіднішого. Втім, можна домовитися про доставку ліків з Луганська. Послуга коштує від 50 до 100 % від вартості препарату», - повідомив Лисогор.

Доповнення

росіяни продовжують вивозити українських дітей з окупованих територій Луганської області до рф.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі