rf-mozhe-priyednati-do-sebe-elementi-biloruskoyi-oboronno-promislovoyi-bazi-dlya-pidtrimki-zatyazhnoyi-viyni-proti-ukrayini-isw

рф може приєднати до себе елементи білоруської оборонно-промислової бази для підтримки затяжної війни проти України - ISW

 • 449283 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. кремль, швидше за все, приєднає до себе ОПБ у рамках масштабніших зусиль з переоснащення російських збройних сил для підтримки затяжної війни проти України повідомляють в ISW, передає УНН.

Деталі

Президент білорусі олександр лукашенко під час зустрічі з президентом рф володимиром путіним у москві 17 лютого заявив, що аерокосмічна промисловість білорусі готова виробляти штурмовики Су-25 для російських збройних сил за підтримки передачі російських технологій. лукашенко також сказав, що білоруський державний мінський автомобільний завод розпочав виробництво компонентів підтримки російського КАМАЗ, і висловив готовність допомогти рф виробляти електронні компоненти заміни втраченого імпорту з Заходу.

Президент рб сказав, що білорусь на 100 відсотків виконує невказані угоди про співробітництво в галузі оборони та безпеки, про які білорусь та росія домовилися «три місяці тому».

Також росія може реквізувати білоруські заводи та переобладнати їх для виробництва критичної техніки, якої потребують російські військові. До цього росіяни можуть спробувати перепрофілювати й власні заводи, які в цей час залучені у виробництво Су-25 та вантажівок, для більш гостро необхідної техніки.

Нагадаємо

За інформацією Інституту вивчення війни успіхи кремля в білорусі говорять про те, що імперіалістичні амбіції путіна виходять за межі України та що стримування російської загрози потребує постійної уваги з боку Заходу.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Лідер Scorpions вважає всіх росіян винними в нападі на Україну

     • 825598 переглядiв

    Біля столиці Болгарії знайшли машину з тілами 18 людей

     • 2437669 переглядiв

    Число жертв землетрусу в Туреччині перевищило 45 000 осіб

     • 536290 переглядiв