rezultatyvnist-mobilnykh-vohnevykh-hrup-seriozno-zrosla-zavdiaky-chomu-zaoshchadzhuiutsia-zenitno-kerovani-rakety-ihnat

Результативність мобільних вогневих груп серйозно зросла, завдяки чому заощаджуються зенітно-керовані ракети – Ігнат

 • 39805 переглядiв

Збройні Сили України підвищили ефективність мобільних вогневих груп за допомогою нового озброєння та приладів, що призвело до більш ефективного ураження противника та збереження зенітних ракет і літаків.

В цьому році ЗСУ зміцнилися підрозділами мобільних вогневих груп, оснащеними відповідним озброєннями і приладами, що допомагає ефективніше знищувати ворога та заощаджувати дефіцитні ракети і авіацію.

Про це, в ефірі телемарафону "Єдині новини", повідомив речник Повітряних Сил Юрій Ігнат, передає УНН.

Щодо мобільних вогневих груп, - їхня результативність в цілому дуже серйозно виросла за крайні 3-4 місяці, і вона суттєво збільшується. Торік в нас не було таких підрозділів, власне оснащеними відповідними озброєннями і приладами для того, щоб цей результат збільшувати

- сказав Ігнат в ефірі телемарафону.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог за добу вдарив понад 110 разів по Запорізькій області: обстріляв із РСЗВ, вгатив авіаснарядом та атакував безпілотниками

Речник Повітряних Сил зазначив, що отриманий досвід та розуміння дозволяють на практиці ефективніше знищувати ворога, а також заощаджувати дефіцитні зенітно-керовані ракети і авіацію.

Нагадаємо

Під час нічної атаки дронами, яку російські війська проводили кількома хвилями, на півдні України знищено 14 ударних безпілотників типу Shahed: 11 - на Одещині та 3 - на Миколаївщині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти не відновили бонові загородження біля Кримського мосту

Ігор Тележніков

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Остін провів зустріч з Умєровим: про що говорили

     • 40465 переглядiв

    Канада ввела санкції проти російських діамантів

     • 34713 переглядiв