reznikov-ta-glava-minoboroni-nimechchini-obgovorili-prishvidshennya-vigotovlennya-sistem-ppo-dlya-ukrayini

Резніков та глава Міноборони Німеччини обговорили пришвидшення виготовлення систем ППО для України

 • 729208 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. Міністр оборони Олексій Резніков обговорив зі своїм німецьким колегою Борисом Пісторіусом варіанти пришвидшення виготовлення боєприпасів для України, зокрема – систем протиповітряної оборони. Про це міністри заявили на спільній пресконференції, передає УНН.

Цитата

“Ми провели плідну розмову. Це вже наша друга зустріч після зустрічі у форматі “Рамштайн”. Невдовзі буде іще одна в такому ж форматі, однак в Брюсселі. Буде багато позитивних новин. Ми обговорили не тільки умови захисту нашого неба, але й кооперацію і на майбутнє, і після перемоги”, – заявив Резніков.

Деталі

Зі свого боку Борис Пісторіус повідомив, що разом з Резніковим обговорив варіанти пришвидшення виготовлення боєприпасів для України, зокрема – систем протиповітряної оборони.

“Я на своїй посаді близько 2 тижнів. Хочу висловити солідарність Україні. Із захопленням і повагою я ставлюся до ваших людей і українських солдатів. Український солдат – рішучий. Не має бути сумнівів, що ми і в майбутньому стоятимемо на боці України”, – зазначив Борис Пісторіус.

Доповнення

Сьогодні до Києва прибула модель зменшеного бойового танку Leopard-2. Міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що танків буде прибувати до України ще більше.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Завтра в Україні не планують відключати світло

     • 64303 переглядiв

    Від Іспанії буде додаткова ППО – Зеленський

     • 88954 переглядiв

    Україна та Португалія підписали угоду про безпеку

     • 86158 переглядiв

    Новини по темі

    Чи можуть тварини передбачити землетруси: цікаві факти

     • 1364612 переглядiв

    Пожежу в турецькому порту Іскендерун загасили - Міноборони

     • 769252 переглядiв