ukenru
reznikov-razom-iz-golovnokomanduvachem-zsu-pribuli-do-ugorschini-govoritimut-pro-agresiyu-rf-ta-bezpeku-yevropi

Резніков разом із Головнокомандувачем ЗСУ прибув до Угорщини: говоритимуть про агресію РФ та безпеку Європи

 • 20414 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Міністр оборони України Олексій Резніков та Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний прибули до Угорщини для двосторонніх перемовин з угорськими колегами. Про це інформує прес-служба Міноборони, передає УНН.

Деталі

Наголошується, що ключова мета візиту — двосторонні перемовини із Міністром оборони Угорщини Тібором Бенкьо та Командувачем Збройних Сил Угорщини генерал-лейтенантом Ромулусом Русін-Сенді.

В центрі уваги буде обговорення інтенсифікації воєнно-політичного діалогу, двостороннього співробітництва між оборонними відомствами тощо.

Окрім того, сторони обговорять ситуацію в Європі, у тому числі в контексті загроз агресивної політики РФ та її негативний вплив на європейський безпековий порядок.

Додамо

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що досвід Збройних сил України є найкращим досвідом у протистоянні Російською Федерацією.

Він додав, що Україна може співпрацювати на двосторонніх засадах із країнами Nordic Group, зокрема Балтією, Данією, Норвегією, Швецією, Фінляндією та Великою Британією для посилення країн. “Тобто це буде win-win situation”, — наголосив міністр.

Українські Національні Новини

Політика