reznikov-pokazav-kanadski-bronemashini-senator

Резніков показав канадські бронемашини Senator, що надійшли в Україну

 • 443355 переглядiв

Цитата

"Ласкаво просимо в Україну, Senators Rochelle! Ці бронемашини допомагають у захисті наших військ під час виконання бойових завдань. Вони врятують тисячі життів наших воїнів. Бо, зрештою, саме народ може виграти цю війну. Я радий, що у нас з нашими канадськими партнерами однакові погляди на поле бою", - написав Резніков.

Міністр оборони подякував своїй канадській колезі Аніті Ананд і "всьому народу Країни Кленового Листа".

Доповнення

Канада обіцяла передати Україні 200 бронемашин Senator у рамках пакету військової допомоги. Про це повідомила міністр оборони Канади Аніта Ананд під час візиту до Києва у січні.

Довідково

Senator - легкі та маневрені канадські бронеавтомобілі виробництва компанії Roshel. У Міноборони Канади називають їх «найкращими у своєму класі». Такі броньовані автомобілі дозволяють перевозити людей, різне обладнання, проводити медичну евакуацію. Вони набагато дешевші, ніж спеціальні військові автомобілі. Машини Senator не замінять БМП або танки, їхня маневреність і вантажопідйомність дозволяють виконувати широкий спектр завдань: від патрулювання до евакуації та конвоювання вантажів спеціального призначення.

Welcome to Ukraine, Senators Rochelle!
These armored vehicles aid in the protection of our troops during combat missions. They will save thousands of lives of our soldiers. Because, after all, it is the people who can win this war.
I'm glad we share the same perspectives on the… pic.twitter.com/7ahRhIlHbc

— Oleksii Reznikov (@oleksiireznikov) August 9, 2023

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Біля Борисполя перекрито рух через ДТП

     • 2291072 переглядiв