ukenru
reznikov-nazvav-golovnogo-bosa-ukrayinskoyi-delegatsiyi-v-minsku

Резніков назвав "головного боса" української делегації в Мінську

 • 11180 переглядiв

КИЇВ. 12 листопада. УНН. В українській делегації для чотирьох керівників підгруп у тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі босом є Леонід Кучма, над ним - ще більші боси. Про це сказав член української делегації, голова політичної підгрупи у тристоронній контактній групі з врегулювання конфлікту на Донбасі Олексій Резніков в інтерв'ю виданню "ГОРДОН", передає УНН.

"Для чотирьох керівників підгруп босом є Леонід Кучма. А над ним відповідно - ще більші боси. А над ним відповідно - ще більші боси... Найголовніша залучена людина - Глава держави Володимир Зеленський. Він абсолютно в курсі всього, що відбувається і в мінській групі, і в нормандському форматі. Група, яка раз на два тижні висувається до Мінська, має пряму комунікацію з Президентом", - сказав він.

За словами очільника політичної підгрупи, Президенту в цьому допомагає помічник президента Андрій Єрмак.

"Він залучений у процес ментально, емоційно, технічно і організаційно. Він, передусім, забезпечує гармонізацію та взаємодію в межах мінського і нормандського форматів, комунікує зі сторонами. По суті події, що відбуваються в Мінську, відкривають двері для саміту на вищому рівні. Єрмак задає тон всій команді, але цей тон завжди узгоджений з Президентом. Отримані установки далі реалізуються усіма чотирма підгрупами під час переговорів і підготовки до наступних зустрічей ТКГ. І зусилля всієї команди таким чином спрямовані на те, щоб прискорити процес врегулювання і принести реальний мир в Україну", - додав Резніков.

Як повідомляв УНН, Резніков розповів про причини утаємничення навколо роботи ТКГ в Мінську.

Українські Національні Новини

Політика