rezhyser-diuny-deni-vilnov-planuie-zniaty-film-pro-yadernu-viinu

Режисер "Дюни" Дені Вільньов планує зняти фільм про ядерну війну

 • 25928 переглядiв

Дені Вільньов, режисер фільму "Дюна", веде переговори про екранізацію номінованої на Пулітцерівську премію книги Енні Джейкобсен "Ядерна війна: Сценарій", яку він планує спродюсувати і зрежисирувати.

Дені Вільньов візьметься за екранізацію книги лауерата Пулітцерівської премії Енні Джейкобсен "Ядерна війна: Сценарій". Проект поки що не підтверджено, Вільньов веде переговори з відповідальною особою, але очікується, що він стане продюсером і режисером, передає УНН із посиланням на Variety та Rolling Stone.

Деталі

Після значного успіху "Дюни: Частина друга" режисер Дені Вільньов готує наступний проект. Повідомляється про переговори  щодо екранізації номінованої на Пулітцерівську премію книги Енні Джейкобсен "Ядерна війна: сценарій". У нон-фікшн Джейкобсен досліджується можливість ядерної війни через інтерв'ю з військовими експертами та цивільними особами, які створили ядерну зброю. Зараз вже відомо про придбання прав на повнометражний фільм. Вільньов продовжує переговори, водночас готується виступити продюсером та режисером фільму.

Не тільки "Сьогун": найкращі фільми та серіали про самураїв, що можна подивитися на вихідних05.04.24, 18:17

Доповнення

 "Дюна: Частина друга" продовжує збирати гроші в прокаті, - зафіксовано збір у 630 мільйонів доларів по всьому світу. Перший фільм Вільньова "Дюна", що вийшов на екрани у 2021 році, зібрав 402 мільйони доларів у світовому прокаті.

"Я став трохи машиною": Арнольду Шварценеггеру встановили кардіостимулятор25.03.24, 20:09

Ігор Тележніков

Культура

    Популярні

    Новини по темі