ukenru
remont-avariynogo-kolektora-v-odeskiy-arkadiyi-peretvorivsya-na-budivnitstvo-velicheznogo-nastilu

Ремонт аварійного колектора в одеській Аркадії перетворився на будівництво величезного настилу

 • 24336 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Величезний настил на пляжі в одеській Аркадії розростається пропорційно озера під ним з нечистот аварійного колектора "Новоаркадійський", ремонт якого і повинен був проводитися, повідомляє УНН.

Деталі 

Фотофіксація озера під настилом стала предметом обговорення одеситів в соцмережах.

Як повідомляється на інформаційному стенді біля входу на пляж, на даний момент тут проводяться "передпроектні підготовчі заходи другої черги капітального ремонту зливного колектора". Ремонт, як випливає з інформації, проводить ПП "НЕЛЛ".

Втім, поки одесити бачать лише настил, який закрив більшу частину території пляжу - 3 тис. кв. м. Робітники повідомляють, що тут буде обладнаний басейн і бунгало, як на сусідніх пляжах.

Пляж ПП "НЕЛЛ" неодноразово потрапляв до фокусу уваги громадськості. Навесні, коли монтаж настилу, що розпочався, проводився без будь-яких супровідних документів, місцеві активісти намагалися перешкодити будівництву. Однак до літа будівництво було узаконено. Враховуючи те, що сусідні пляжі Аркадії також в основному закриті настилами і заставлені шезлонгами, тепер для бажаючих безкоштовно позасмагати в цьому місці Одеси, залишається всього кілька невеликих ділянок.

Доповнення

Міська влада Одеси позбавила городян практично всіх безкоштовних місць на березі моря. Замість загального доступу прибережну лінію забудували приватними пляжами

Українські Національні Новини

Суспільство