rekrutynh-do-zsu-minoborony-domovylys-pro-spivpratsiu-z-robotaua

Рекрутинг до ЗСУ: Міноборони домовились про співпрацю з ще однією платформою з працевлаштування

 • 36042 переглядiв

Міністерство оборони України розширило проєкт з рекрутингу до лав Збройних сил України та підписало угоду про співпрацю з компанією robota.ua. Про це повідомляє пресслужба Міноборони, передає УНН.

Деталі

Зараз платформа запустила окремий спецпроєкт, який містить інформацію щодо рекрутингу та вакансій в ЗСУ. Посаду та підрозділ можна обрати самостійно на відповідному сайті, доступному за посиланням. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тим, хто вже здобуває другу вищу освіту, дадуть можливість її завершити: в Раді розповіли деталі про можливі зміни щодо мобілізації

Для цього потрібно обрати вакансію, яка відповідає професійному досвіду. 

Зараз на сайті розміщені вакансії семи роботодавців, зокрема 12 бригади НГУ "Азов", Держприкордонслужби, рекрутингового центру ТрО, окремих військових частин.

Дуже приємно, що дедалі більше компаній залучається до нашого спільного проєкту рекрутингу. Збройні Сили України нині потребують фахівців у різних сферах. І є багато людей, які хочуть долучитися до війська за зрозумілим алгоритмом саме туди, де їхній цивільний досвід буде найзатребуванішим. Саме тому ми й надалі розвиватимемо співпрацю із тими компаніями на ринку рекрутингу, які надають безкоштовні послуги

- заявила заступниця міністра оборони України Наталія Калмикова

У Міноборони додали, що наразі кількість вакансій ЗСУ та відгуків на них на платформах з працевлаштування суттєво зросла і продовжує демонструвати позитивну динаміку. 

Доповнення 

Генеральний директор robota.ua Валерій Решетняк зазначив, що платформа допомагатиме з рекрутингом у ЗСУ всіма можливими силами. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через електронну пошту та рекомендованим листом: Веніславський розповів, які способи видачі повісток розглядають у ВР

Для нас дуже велика честь доєднатися до цього проєкту. Зараз дуже важливо допомагати створювати в Силах оборони України сучасну систему рекрутингу і бути частиною цього процесу. Ми розуміємо, що Збройні Сили потребують не лише людей на передовій, а ще, наприклад, кухарів чи спеціалістів з логістики

- наголосив Решетняк.

Нагадаємо

Міністерство оборони України продовжує проєкт з рекрутингу до Збройних сил України. Угоду про співпрацю підписано з компанією Work.ua.

Крім того, УНН повідомляв, що під час старту проєкту рекрутингу до ЗСУ Міноборони підписало договір з українською платформою з працевлаштування Lobby X.

Володимир Омельченко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі