rekrutynh-do-zsu-minoborony-domovylys-pro-spivpratsiu-z-olxua

Рекрутинг до ЗСУ: Міноборони домовились про співпрацю з Olx.ua

 • 33340 переглядiв

Компанія Olx.ua підписала договір із Міноборони щодо співпраці в рекрутингу військовослужбовців на контрактну службу. Про укладення угоди повідомили у Міноборони, передає УНН.

Компанія Olx.ua - новий партнер Міноборони на ринку рекрутингу Заступниця Міністра оборони України Наталія Калмикова та директор ТОВ "Ємаркет Україна" (Olx.ua) Катерина Онищенко підписали документ про співпрацю.

– повідомили у Міноборони.

Деталі

ОЛХ – це четверта компанія, з якою оборонне відомство працюватиме задля залучення до Збройних Сил України мотивованих військових для служби за контрактом.

"Дуже тішить, що представники бізнесу засвідчують патріотичну позицію й пропонують свої можливості задля цієї справи. Проєкт уже демонструє перші позитивні результати", – зазначила Наталія Калмикова.

"Ми з "OLX Робота" охоче підтримуємо цю ініціативу. Адже крім військових вакансій, ЗСУ потребують кухарів, водіїв, слюсарів тощо. І таких фахівців на "OLX Робота" чимало. Це чудова можливість укомплектовувати підрозділи не за принципом розподілу, а суто за фахом", – наголосила директор ТОВ "Ємаркет Україна" (Olx.ua) Катерина Онищенко.

За даними Міноборони нині на партнерських інтернет-майданчиках у мережі розмістили понад 1000 вакансій на посади у Силах Оборони, на які надійшли десятки тисяч відгуків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перші результати рекрутингу Міноборони – інтерес до вакансій зріс утричі 

Ця співпраця засвідчує, що зацікавленість вакансіями у Збройних Силах України зростає.  

Оборонне відомство закликає долучатися й інші онлайн-платформи до співпраці в рамках цього рекрутингового проєкту.

Нагадаємо

Про намір залучати рекрутингові фірми для цільового призову на військову службу у Міноборони заявили ще у листопаді.

У межах старту проєкту рекрутингу до ЗСУ Міноборони підписало договір спочатку з українською платформою з працевлаштування Lobby X. Потім Угоду про співпрацю підписано з компанією Work.ua, та  robota.ua 

Тетяна Салганік

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Вибухи пролунали в Одесі - ЗМІ

     • 110196 переглядiв