ukenru
razumkov-zaklikav-zavtra-rankom-provesti-zasidannya-dvokh-komitetiv-podrobitsi

Разумков закликав завтра ранком провести засідання двох комітетів: подробиці

 • 14625 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Завтра, 3 березня, Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки і Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування мають зібратися о 9:00. Про це попросив голова ВР Дмитро Разумков, передає кореспондент УНН.

“Я прошу у зв’язку з тим, що завтра будуть розглядатися деякі питання пов’язані з позачерговим засіданням ВР, о 9:00 зібратися Комітет з питань національної безпеки, оборони та розвідки і Комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування. Прошу провести засідання комітетів о 9:00”, — сказав голова ВР.

Нагадаємо, що Верховна Рада України 4 березня збереться на позачергове засідання, у зв’язку з вимогою Президента України Володимира Зеленського.

Як повідомляв УНН, під час брифінгу 2 березня прем’єр-міністр України Олексій Гончарук повідомив, що не писав жодної заяви про відставку. Однак, розмови про його відставку точаться з часу появи “плівок Гончарука”. Крім того, народний депутат з фракції “Слуга народу” Арсеній Пушкаренко повідомив, що 3 березня відбудеться засідання фракції на якому обговорюватимуться кадрові питання.

Українські Національні Новини

Політика