ukenru
razumkov-rozpoviv-pro-rol-ksu-v-realizatsiyi-reform

Разумков розповів про роль КСУ в реалізації реформ

 • 12078 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Від Конституційного суду України дуже багато залежить у реалізації започаткованих Президентом Володимиром Зеленським реформ. Про це заявив спікер парламенту Дмитро Разумков під час спеціального пленарного засідання Конституційного суду України з нагоди складання присяги двома новообраними суддями, передає УНН з посиланням на пресслужбу голови ВР.

"У межах започаткованих Президентом реформ дуже багато залежить від Конституційного Суду. Сподіваюсь, що плідна співпраця між різними гілками влади і, в першу чергу, між Верховною Радою та Конституційним Судом зберігатиметься і в подальшому", - наголосив голова парламенту.

Спікер ВРУ також запевнив у готовності депутатського корпусу до максимально конструктивної, швидкої та якісної роботи з КСУ.

Під час заходу він висловив подяку суддям за швидке та якісне надання висновків щодо законопроектів, спрямованих до КСУ.

Нагадаємо, 5 листопада була запланована урочиста церемонія складення новопризначеними суддями Конституційного Суду України Петром Філюком та Галиною Юровською присяги.

Українські Національні Новини

Політика