rashisti-znischili-palats-kulturi-u-chasovomu-yari-yakiy-vikoristovuvavsya-yak-miskiy-gumanitarniy-tsentr-donetska-ova-foto

рашисти знищили Палац культури у Часовому Ярі, який використовувався як міський гуманітарний центр

 • 136459 переглядiв

КИЇВ. 23 липня. УНН. рашисти знищили Палац культури у Часовому Ярі, який використовувався як міський гуманітарний штаб та місце надання медичної допомоги. Про це повідомив очільник Донецької ОВА Павло Кириленко, передає УНН.

Цитата

“Окупанти відкрили вогонь по місту вдосвіта - касетними боєприпасами. Зчинилася пожежа. Рятувальники ДСНС виїхали на місце події, але вимушені були припинити роботу, оскільки рашисти не припиняли стріляти. Будівля Палацу культури згоріла. В ній було знищено незначний запас гуманітарної допомоги (харчові набори, побутова хімія) та медичне обладнання", - розповів голова Донецької ОВА.

Кириленко також зазначив, що, попри масовий обстріл, жертв вдалося запобігти.

Довідково

До початку повномасштабного вторгнення рф, Палац культури у Часовому Ярі надавав приміщення для низки творчих і спортивних секцій. Станом на 2021 рік у Палаці працювали шоу-балет, театр моди, студія танцю, художнє відділення школи мистецтв, ізостудія, вокальний ансамбль, доросла та дитяча студії сольного співу, гурток витинанки. Також в спортзалі Палацу тренувалися місцеві волейболісти, а взимку ще й футболісти та легкоатлети.

За 22 липня росіяни вбили 4 жителів Донеччини: у Софіївці, Авдіївці, Торецькому і Федорівці. Ще 11 людей за добу дістали поранення. Наразі неможливо встановити точну кількість жертв у Маріуполі та Волновасі

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожа атака на Одесу: росіяни пошкодили Будинок вчених та будинки поруч з ним

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі