ukenru
rashisti-zdiysnili-imitatsiyu-svyatkuvannya-dnya-peremogi-dlya-roszmi-v-okremikh-zakhoplenikh-naselenikh-punktakh

Рашисти здійснили імітацію святкування “дня перемоги” для росЗМІ в окремих захоплених населених пунктах

 • 167005 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Російські окупанти здійснили імітацію святкування так званого “дня перемоги” для російських засобів масової інформації в окремих захоплених населених пунктах. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«На тимчасово захоплених територіях України противником продовжується проведення заходів адміністративно-поліцейського режиму. Здійснено імітацію святкування так званого “дня перемоги” для російських засобів масової інформації в окремих захоплених населених пунктах», - йдеться в повідомленні.

Деталі

Окрім того, повідомляється, що втрати противника перевищують показники комплектування, що значно впливає на загальний морально-психологічний стан та стає передумовою відмови особового складу у подальшій участі у бойових діях проти України.

Доповнення

На окупованих територіях рашисти до 10 травня запровадили комендантську годину і обмеження щодо переміщення людей. На захоплені території Херсонської та Запорізької областей прибули групи осіб для створення пропагандистських сюжетів для російських ЗМІ.

Українські Національні Новини

Суспільство