ukenru
rashisti-rozluchili-z-mamoyu-chotiririchna-alisa-z-azovstali-vzhe-u-bezpetsi

Рашисти розлучили з мамою: чотирирічна Аліса з "Азовсталі" вже у безпеці

 • 151705 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. Маленька Аліса з "Азовсталі", яку рашисти розлучили з мамою, перебуває в безпеці. Про це повідомила омбудсмен Людмила Денісова, передає УНН.

Деталі

За словами Денісової, чотирирічну дитину рашисти розлучили з мамою. За наявною інформацією, жінку відправили у фільтраційний табір.

"Наразі дівчинка Аліса вже в безпеці. Її тимчасово прихистила працівниця Запорізької військової адміністрації. Знайдено родичів Аліси. Найближчим часом дитину передадуть рідним на виховання у безпечний регіон України", - повідомила омбудсмен.

Додамо

Рашистські окупанти грубо порушують права українських дітей, гарантовані Конвенцією ООН про права дитини та Женевською конвенцію про захист цивільного населення під час війни, - наголосила Денісова

Вона звернулась до Комісії ООН з розслідування порушень прав людини під час військового вторгнення рф в Україну врахувати ці факти порушень рф прав дитини в Україні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Закликали визволити військових з “Азовсталі”: діти захисників Маріуполя записали звернення до всього світу

Українські Національні Новини

Суспільство