ukenru
rashisti-nastupayut-na-pyati-pyati-napryamkakh-ukrayinski-viyskovi-vidbili-38-atak

Рашисти наступають на п'яти напрямках. Українські військові відбили 38 атак

 • 282016 переглядiв

КИЇВ. 24 березня. УНН. Окупант зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на п'яти напрямках. На них українські воїни відбили понад 38 ворожих атак, передає УНН із посиланням на зведення Генштабу.

Цитата

"Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках. На них українські воїни відбили понад 38 ворожих атак", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як повідомили у Генштабі, протягом доби противник завдав 40 авіаційних та 5 ракетних ударів, здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів. Загинули мирні жителі.

Високою залишається ймовірність завдання подальших ракетних та авіаційних ударів по всій території України, адже російські окупанти і надалі використовують тактику терору, зазначено у зведенні.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 169 170 осіб, 3574 танків та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна