ukenru
rashisti-na-psevdoreferendumi-na-luganschini-vnosyat-nezgodnikh-v-okremiy-spisok-gayday

Рашисти на псевдореферендумі на Луганщині вносять незгодних в окремий список - Гайдай

 • 160396 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Російські загарбники проводять псевдореферендум на Луганщині під дулами автоматів, а незгодних вносять в окремий список. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, у суботу, 24 вересня, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Так званий «референдум» більше нагадує соцопитування під дулами автоматів. Під час поквартирного обходу для дотримання процедури таємного голосування окупанти пропонують прикритися картонкою. Тих, хто голосує «проти», вносять до окремих списків", - зазначив Гайдай.

Деталі

Голова Луганської ОВА повідомив, що при цьому населені пункти на період фейкового «референдуму» закриті на в’їзд та виїзд.

Гайдай наголосив, що отримує багато повідомлень з окупованих територій із проханням скорішого визволення Луганщини.

Доповнення

На окупованих територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України загарбники оголосили про проведення фейкових "референдумів" щодо приєднання до рф 23-27 вересня.

Сполучені Штати отримали дані, що росія збирається маніпулювати результатами псевдореферендумів на тимчасово окупованих територіях України. За їхньою інформацією, окупаційна влада встановила конкретні цілі щодо явки "виборців" та рівня схвалення "референдуму".

Українські Національні Новини

Війна