ukenru
rashisti-na-okupovanikh-teritoriyakh-obmezhili-peremischennya-lyudey-znimayut-syuzheti-dlya-roszmi

Рашисти на окупованих територіях обмежили переміщення людей, знімають "сюжети" для росЗМІ

 • 248725 переглядiв

КИЇВ. 9 травня. УНН. На окупованих територіях рашисти до 10 травня запровадили комендантську годину, ввели обмеження щодо переміщення людей. На захоплені території Херсонської та Запорізької областей прибули групи осіб для створення пропагандистських сюжетів для російських ЗМІ. Про це повідомив речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Російська влада вживає заходів з інтеграції окупованих територій до складу росії. У рамках святкування “Дня перемоги” окупаційні адміністрації посилили контррозвідувальні заходи, збільшили кількість блокпостів і патрулів, до 10 травня запровадили комендантську годину, ввели обмеження щодо переміщення місцевого населення", - розповів Мотузяник.

Деталі

За його словами, відмічено прибуття на окуповані території Херсонської та Запорізької областей груп осіб з тимчасово окупованої території Криму та деяких регіонів рф для створення пропагандистських сюжетів для російських ЗМІ.

Доповнення

Сьогодні у захопленому Херсоні російські окупанти влаштували святкування Дня перемоги – провели ходу на згадку героїв війни. У заходах взяв учать псевдоголова Херсона Володимир Сальдо.

Українські Національні Новини

Суспільство