ukenru
rashisti-devyat-raziv-zastosovuvali-zbroyu-na-kordoni-z-sumschinoyu-ta-chernigivschinoyu-u-dvokh-vipadkakh-veli-strilbu-po-svoyiy-teritoriyi

Рашисти дев'ять разів застосовували зброю на кордоні з Сумщиною та Чернігівщиною: у двох випадках вели стрільбу по своїй території

 • 61750 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Протягом доби прикордонники зафіксували сім випадків застосування рашистами зброї наділянці кордону з Україною в межах Сумської області, у двох випадках рашисти обстрілювали Чернігівщину. Про це інформує пресслужба ДПСУ, пише УНН.

Деталі

Так, за інформацією прикордонників, сьогодні після обіду від ворожого вогню постраждали будинки дачного масиву на околиці одного з прикордонних населених пунктів у Шосткинському районі.

Також зафіксовано мінометний обстріл прикордоння у Городнянському районі Чернігівщини.

Повідомляється, що у районі дачного масиву розірвалося два десятки мінометних мін, випущених з боку села зерново брянської області росії. Цей обстріл супроводжувався стрільбою з крупнокаліберних кулеметів ворожої бронетехніки.

Цитата

"Загалом, сьогодні прикордонниками уже зафіксовано 7 випадків застосування рашистами зброї на ділянці кордону з Україною в межах Сумської області, та у 2 випадках обстрілювали Чернігівщину. В тому числі вівся мінометний обстріл української території з боку російського села локоть, звідки вчора намагалися зайти ворожі диверсанти на Сумщині, але наткнулися на опір прикордонників та відступили", - зазначають у ДПСУ.

За даними пресслужби, у двох випадках "рашисти вели стрільбу по прикордонній території своєї країни".

"Також сьогодні військовослужбовці Держприкордонслужби України спостерігали біля кордону прольоти російської пілотованої та безпілотної авіації", - стверджують прикордонники.

Раніше

Як писав УНН, окупанти у вівторок знову обстріляли прикордонні райони Чернігівської області.

За даними ОК "Північ", спостерігачі зафіксували 6 мінометних "приходів" з боку території рф в напрямку Сеньківки.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП