raketniy-udar-po-krivomu-rogu-pidtopleno-ponad-100-budinkiv-ta-podviryiv

Ракетний удар по Кривому Рогу: підтоплено понад 100 будинків та подвір’їв

 • 104606 переглядiв

КИЇВ. 15 вересня. УНН. У Кривому Розі внаслідок ракетного удару російських військ по гідротехнічних спорудах на річці Інгулець піднялася вода – підтопило понад 100 будинків та подвір’їв. Про це в Telegram повідомила ДСНС України, передає УНН.

Цитата

"Внаслідок пошкодження гідротехнічних споруд на річці Інгулець піднялася вода. Підтопило понад 100 будинків та подвір’їв", – ідеться у повідомленні.

Деталі

У Марганецькій громаді пошкоджено лінію електропередач. Понад 700 родин залишилися без світла.

"На цю хвилину (11:30 – ред.) внаслідок перебитих водогонів без води лишається тисяча мешканців Софіївської громади та 7 тис. – Лозуватської. У Нікополі пошкоджено 12 приватних будинків, 114 панелей сонячної електростанції, санаторій, 2 підприємства, 5 господарчих споруд. Ранком ворог знову вдарив по місту", – інформує ДСНС.

Окрім того, станом на 11:30 внаслідок перебитих водогонів без води залишається тисяча жителів Софіївської громади та 7 тис. – Лозуватської.

Нагадаємо

Голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомив, що цієї ночі росіяни атакували Нікопольський район "Градами" і дроном-камікадзе.

У ніч з 14 на 15 вересня тривала ліквідація наслідків ворожих ударів по гідротехнічних спорудах Кривого Рогу. Станом на сьогоднішній ранок рівень води у річці Інгулець знизився на 40 сантиметрів.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Динамо – АЕК Ларнака: де дивитися матч Ліги Європи

     • 215747 переглядiв