raketniy-obstril-pokrovska-sered-postrazhdalikh-11-richna-ditina-ta-17-richniy-yunak

Ракетний обстріл Покровська: серед постраждалих 11-річна дитина та 17-річний юнак

 • 194834 переглядiв

Цитата

«За уточненими даними, на ранок 8 серпня 2023 року, внаслідок ракетного обстрілу міста Покровськ загинули 7 громадян віком від 22 до 71 року. Серед загиблих – п’ятеро чоловіків та дві жінки. Ще 67 людей, з яких 11-річна дитина та 17-річний юнак, отримали поранення різного ступеня тяжкості», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у тому числі поранено поліцейських та працівників ДСНС, які першими приїхали на місце події для надання екстреної допомоги потерпілим та ліквідації наслідків руйнувань.

Доповнення

Раніше повідомлялося, що станом на 07:00 кількість поранених у Покровську на Донеччині внаслідок подвійного обстрілу зросла до 67 людей. Семеро загинули.

Додамо

У понеділок ввечері, 7 серпня, росіяни вдарили по центру Покровська. Здійснили два удари "Іскандерами" - о 19:15 та 19:52. Поцілили у центр міста. Зруйнували та пошкодили багатоповерхівки, приватні будинки, адміністративні будинки, заклади харчування, готель.

За попередніми даними, під час першого удару загинуло 4-ро та зазнали поранень троє цивільних осіб. Під час другого удару загинув заступник начальника Головного управління ДСНС у Донецькій області. Ще 4 рятувальників, 8 поліцейських та 3 цивільних травмовані. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворожа атака на Покровськ: серед поранених - 31 поліцейський

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожа атака на Покровськ: серед поранених - 31 поліцейський

     • 371497 переглядiв

    Нафта дорожчає на тлі підтримки ринку скороченням видобутку

     • 343700 переглядiв