ukenru
raketni-obstrili-v-dnipropetrovskiy-oblasti-ye-travmovani

Ракетний удар в Дніпропетровській області: травмовано одну людину

 • 185688 переглядiв

КИЇВ. 4 травня. УНН. У Кам’янському районі Дніпропетровської області в наслідок ракетних обстрілів, які сталися 3 травня, зруйнована залізнична інфраструктура. Один з працівників отримав контузію та поранення. Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Цитата

"У вівторок, 3 травня, агресор атакував ракетами Кам’янський район. Внаслідок удару постраждав працівник станції. Він отримав контузію та поранення. Знищена залізнична інфраструктура. Зруйнована тягова підстанція та електромережі залізниці", - йдеться у повідомленні.

Деталі

За даними служби, ще одна ракета впала на відкритій території - неподалік від старого пам'ятника літаку. На місці утворилась воронка глибиною 5 м, діаметром 15 м. Ніхто не постраждав.

Доповнення 

Напередодні по всі території України лунала повітряна тривога, яка тривала понад 3 години. Так, 3 травня, щоб зруйнувати транспортну інфраструктуру України, російські окупанти завдали ракетних ударів по об’єктах на території Дніпропетровської, Кіровоградської, Львівської, Вінницької, Київської, Закарпатської, Одеської та Донецької областей.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП