ukenru
radnik-z-bilogo-domu-dav-svidchennya-u-kongresi-schodo-rozmovi-trampa-iz-zelenskim

Радник з Білого дому дав свідчення у Конгресі щодо розмови Трампа із Зеленським

 • 10422 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Провідний експерт Білого дому з питань Росії Тім Моррісон розповів під час свідчень у Конгресі США, що не побачив ознак правопорушень у розмові президента США Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським. Про це УНН повідомляє з посиланням на Голос Америки.

"Я хочу чітко заявити, у меня не виникло побоювань, що розмова стосувалась чогось протизаконного", - цитує слова Моррісона видання.

При цьому, як відзначають ЗМІ, свідок сказав, що в адміністрації США пов'язували продовження підтримки Україні із початком розслідувань, які могли зашкодити Байдену.

Нагадаємо, головний радник президента Дональда Трампа з питань Росії та Європи Тім Моррісон подав у відставку напередодні дачі свідчень у справі про імпічмент.

Як повідомляв УНН, раніше в американських ЗМІ з посиланням на інформатора з'явилася інформація про те, що Трамп міг порушити правила нацбезпеки під час розмови з Президентом України Володимиром Зеленським у липні, спробувавши тиснути на українську владу з розслідування справи сина свого конкурента на виборах 2020 року Джо Байдена.

Спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі оголосила на підставі таких підозр про початок процедури імпічменту Трампа.

25 вересня Білий дім оприлюднив розшифровку липневої розмови Трампа і Зеленського.

Українські Національні Новини

Політика