radnik-ministra-oboroni-nasha-sistema-ppo-ne-bude-povnotsinnoyu-bez-f-16

Радник міністра оборони: "Наша система ППО не буде повноцінною без F-16"

 • 1075073 переглядiв

Цитата

"Ми розуміємо, що це складні платформи. Ми розуміємо, що вони потребують навчання. Ми розуміємо, що на кожного пілота має бути екіпаж приблизно з 25-30 інженерів. Ми це розуміємо. Але для того, щоб ми могли ефективно захищати своє небо, щоб ситуації, подібні до вчорашніх атак, були відбиті зараз - наша система ППО не буде повноцінною без F-16. Я впевнений, що це все розуміють. Я просто повторю, що за останні 12 місяців ми бачили, що все, що здається неможливим і що інші союзники не хочуть чи не наважуються надати нам, рано чи пізно ми отримуємо. Тому ми просто просимо - давайте".

"Є такий відомий вислів - але я його перефразую. Не кусайте руку, яка дає вам HIMARS, яка дає вам танки, а потім, сподіваюся, дасть вам F-16. Тепер, що я можу сказати, що ми вдячні керівництву США, коли йдеться про надання Україні військової допомоги. Все, що ми отримали досі, найчастіше змінювало правила гри. Система HIMARS, тепер чекаємо на "Патріоти", танки. Тепер, коли доходить до F-16, давайте подивимося на останні 24 години. Україна знову стала метою атаки безпілотника", - додав Сак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заступник міністра оборони США виступає проти надання Україні F-16 через терміни, вартість та військові пріоритети

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    У США схвалили законопроєкт про заборону TikTok

     • 1063903 переглядiв

    Комуністична партія В'єтнаму висунула нового президента

     • 1001348 переглядiв

    Іран може створити матеріали для ядерної бомби за 12 днів

     • 849329 переглядiв