ukenru
rada-vizmetsya-za-prezidentskiy-zakonoproekt-schodo-reintegratsiyi-donbasu

Рада візьметься за президентський законопроект щодо реінтеграції Донбасу

 • 10352 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Верховна Рада у вівторок розгляне першим питанням президентський законопроект щодо реінтеграції Донбасу. Про це сказано у порядку денному на сьогодні, передає кореспондент УНН.

Також серед іншого парламентарі планують включити до порядку денного низку законопроектів, які стосуються Антикорупційного суду та урядову ініціативу про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей управління державними банками.

Крім цього парламентарі мають намір визначитися щодо проекту закону про внесення змін до Кримінального кодексу України щодо встановлення відповідальності за злочини проти військовослужбовців Державної прикордонної служби, Збройних сил, Національної гвардії, Служби безпеки, Служби зовнішньої розвідки, Управління державної охорони України та щодо внесення змін до законодавства щодо забезпечення прикордонної безпеки держави та визначитися щодо проекту закону про спрощення досудового розслідування окремих категорій кримінальних проваджень.

Депутати також планують визначитися щодо змін до законодавства про ввезення транспортних засобів та визначитися щодо відзначення на державному рівні пам’ятних дат та ювілеїв у 2018 році.

Нагадаємо, в урядовий квартал у Києві стягнули правоохоронців.

Українські Національні Новини

Політика