ukenru
rada-sogodni-planuye-prodovzhiti-rozglyad-zakonoproektu-pro-rinok-zemli

Рада сьогодні планує продовжити розгляд законопроекту про ринок землі

 • 10698 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Парламентарі на сьогоднішньому пленарному засіданні планують продовжити розгляд законопроекту №2178-10 про відкриття ринку сільськогосподарських земель в Україні. Окрім того, запланований розгляд ще кількох проектів законів. Про це повідомляє УНН із посиланням на порядок денний ВРУ.

Так, парламентарі планують продовжити розгляд законопроекту №2178-10 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо обігу земель сільськогосподарського призначення.

Окрім того, передбачається розглянути у другому читанні законопроект №2500 про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям Закону України "Про запобігання корупції".

Також планується внести до порядку денного законопроект №3003 про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях та законопроект №3015 про внесення змін до ЗУ "Про національну безпеку України".

Нагадаємо, 6 лютого народні депутати при заблокованій трибуні почали розгляд законопроекту про ринок землі у другому читанні. Під час розгляду законопроекту опозиція заблокувала трибуну та президію

У перший день розгляду законопроекту у другому читанні не обійшлося і без бійки між народними депутатами.

За другий день розгляду законопроекту у другому читанні парламентарі розглянули всього 32 поправки. Загалом від початку розгляду проекту закону у другому читанні було розглянуто майже 250 поправок з понад 4 тисяч поданих.

Українські Національні Новини

Політика