ukenru
rada-provalila-vidterminuvannya-rro-malomu-biznesu

Рада провалила відтермінування РРО малому бізнесу

 • 22054 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Під час позачергового засідання народні обранці не спромоглись включити до порядку денного законопроект № 6376 стосовно відтермінування застосування касових апаратів (РРО) малим бізнесом, передає кореспондент УНН.

Деталі

Так, перший заступник голови Верховної Ради Олександр Корнієнко поставив на голосування для включення до порядку денного проекту закону про внесення змін до Податкового кодексу України (щодо відтермінування строків розширеного застосування реєстраторів розрахункових операцій платниками єдиного податку), № 6376.

"За" проголосувало 102 нардепи, тож за результатами голосування рішення не було ухвалено.

Корнієнко зазначив, що оскільки рішення не ухвалено, законопроект не може розглядатися на цьому засіданні та закрив позачергове пленарне засідання.

Додамо

Це відбувається на тлі протестів під стінами парламенту представників ФОПів. Один з них був і ьогодні - з сутичками, фаєрами та постраждалою жінкою від вибуху петарди. Водночас, після провалу законопроекту щодо РРО у Раді сьогодні вирішили розійтися. 

При цьому, як стверджують у русі “SaveФОП”, вони були не за позачергову сесію, щоб відтермінувати на рік РРО для тих, хто ще не фіскалізований. Натомість, вказували у русі, вони наполягатимуть і надалі на ухваленні законопроекту № 5866(1).

Це останнє засідання ВР цього року, наступне - 25 січня. Тож, не виключено, що акції тоді продовжаться.

Українські Національні Новини

Політика