ukenru
rada-peredala-na-balans-tsentru-zabezpechennya-sluzhbovoyi-diyalnosti-mou-ta-genshtabu-60-avtivok

Рада передала на баланс Центру забезпечення службової діяльності МОУ та Генштабу 60 автівок

 • 16393 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Верховна Рада України у п’ятницю ухвалила постанову про передачу60 транспортних засобів на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України. Рішення підтримало 311 нардепів, передає кореспондент УНН.

Деталі

Згідно з документом, метою створення належних умов щодо здійснення заходів із захисту суверенітету, територіальної цілісності та недоторканості держави від збройної агресії Російської Федерації Верховна Рада України постановляє передати з балансу Автобази Управління справами Апарату Верховної Ради України на баланс Центру забезпечення службової діяльності Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України 60 автомобілів та інших транспортних засобів згідно з додатком.

Відповідно до додатку до проект закону, в перелік входять низка атобусів, легкових автомобілів, автоцистерн, самоскидів, паливоцистерн, екскаватор, вантажний фургон ізотермічний, мікроавтобус та вантажівку.
Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Додамо

Як писав УНН, сьогодні між підрозділом Державної служби з надзвичайних ситуацій та ДП “Антонов” буде підписано контракт на постачання протипожежного літака АН-32П.

Українські Національні Новини

Політика