ukenru
rada-ne-zmogla-progolosuvati-za-sklad-komisiyi-u-konkursi-na-posadu-direktora-dbr

Рада не змогла проголосувати за склад комісії у конкурсі на посаду директора ДБР

 • 12358 переглядiв

КИЇВ. 19 травня. УНН. Верховна Рада не ухвалила проект постанови № 3067 "Про визначення представників Верховної Ради України до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань". Відповідне рішення підтримали 194 народні депутати, при необхідних 226.

Так, проектом постанови пропонується визначити кандидатури до складу Конкурсної комісії, визначені Верховною Радою України за поданням Комітету, до предмета відання якого належить організація та діяльність органів досудового розслідування.

Зазначимо, що до складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора ДБР пропонували включити наступних осіб:

▪️ народного депутата від "Слуги народу" Владлена Неклюдова (за згодою);
▪️ доцента кафедри кримінального права № 1 Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, кандидата юридичних наук, доцент Юрія Пономаренка (за згодою);
▪️ народну депутатку від "Слуги народу" Юлію Яцик (за згодою).

"Вивести зі складу комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора Державного бюро розслідувань Бухарєва В.В., Дейдея Є.С., Паламарчука М.П.", - йдеться у тексті постанови.

Як повідомлялося раніше в УНН, Рада схвалила удосконалення процедури внесення змін до Кримінального кодексу та КПКУ.

Українські Національні Новини

Політика