ukenru
rada-federatsiyi-rf-ne-provoditime-pozachergovogo-zasidannya-pro-priyednannya-teritoriy-ukrayini

Рада федерації рф не проводитиме позачергового засідання про "приєднання" територій України

 • 220378 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Москва перенесла дату засідання ради федерації, на якому планувалося ухвалити "закони про входження" тимчасово-окупованих територій України до складу росії. Про це УНН повідомляє з посиланням на росЗМІ.

Цитата

“Радфед не проводитиме позачергових засідань для ухвалення законів про входження до складу росії нових суб'єктів, наступне за графіком пройде 4 жовтня”, – заявив ЗМІ російський сенатор Андрій Клішас.

Додамо

За даними британської розвідки, російський диктатор володимир путін може оголосити про "приєднання" захоплених територій України до росії в п'ятницю, 30 вересня.

21 вересня на захоплених територіях Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей України окупанти оголосили про проведення псевдореферендумів щодо приєднання до росії. Це шоу триватиме з 23 по 27 вересня.

Законопроєкти про "входження" захоплених територій України до складу росії можуть внести до держдуми ввечері 28 вересня.

Зазначимо, що міський голова окупованого Мелітополя Запорізької області Іван Федоров повідомив, що лише 10% населення, з тих, хто залишилось, готові проголосувати “за” включення міста до складу рф, і лише через погрози окупантів.

Водночас голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич розповів, що російські окупанти на Херсонщині силою та погрозами змушують мешканців голосувати на “референдумі” за входження області до складу рф. За допомогою псевдореферендуму росія хоче легітимізувати звірства і терор, які вони здійснюють в області.

Голова Луганської ОДА Сергій Гайдай заявив, що російські війська використовують псевдореферендум на тимчасово захоплених українських територіях для мобілізації чоловіків на війну проти України.

Українські Національні Новини

Новини Світу