ukenru
pyeskov-putin-buv-bi-radiy-bachiti-trampa-na-chs-2018

Пєсков: Путін був би радий бачити Трампа на ЧС-2018

 • 8915 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Президент США Дональд Трамп, так само як і лідери інших держав, є бажаним гостем на чемпіонаті світу з футболу в Росії. Про це повідомив журналістам прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Президент РФ Володимир Путін говорив, що він буде радий бачити всіх гостей у нас в Москві й, звичайно, це відноситься і до гостей зі Сполучених Штатів Америки на найвищому рівні", - сказав представник Кремля, відповідаючи на питання, чи може Дональд Трамп бути запрошеним до Москви як гість чемпіонату світу.

Як повідомляв УНН, французький сатиричний журнал Charlie Hebdo помістив карикатуру на президента Російської Федерації Володимира Путіна на обкладинку номера про чемпіонат світу-2018 з футболу.

Нагадаємо, до бойкоту чемпіонату світу з футболу, який завтра стартує в Росії долучилися, зокрема, частково Велика Британія, Ісландія, Австралія, Польща. При цьому не виключили відвідин мундіалю за певних обставин канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон. Закликати до бойкоту ЧС-2018 може і Європарламент.

Українські Національні Новини

Новини Світу