ukenru
pyatipoverkhivka-gorila-u-mikolayevi

П'ятиповерхівка горіла у Миколаєві

 • 8844 переглядiв

КИЇВ. 24 грудня. УНН. Пожежа сталася в одній з квартир п’ятиповерхового житлового будинку у Миколаєві, на місці пожежі врятовано чоловіка та виведено на свіже повітря ще п'ять мешканців, передає УНН з посиланням на прес-службу ГУ ДСНС України у Миколаївській області.

Повідомлення про пожежу в квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Крилова у Миколаєві надійшло о 18:29 23 грудня. Рятувальників сповістила сусідка.

На місці рятувальники з'ясували, що в помешканні, де виникло горіння, перебувала власниця, яка, виявивши пожежу, побігла до сусідів за допомогою. Там жінка і перебувала на момент прибуття оперативно-рятувальних підрозділів.

Провівши розвідку, співробітниками ДСНС було встановлено, що в одній із сусідніх квартир утворилося щільне задимлення і там перебував чоловік похилого віку. Господар тривалий час відмовлявся залишити свою оселю, однак рятувальникам вдалося вмовити чоловіка вийти з квартири та спуститися на поверх нижче, куди дим не встиг розповсюдитися та деякий час почекати, доки в його оселі вивітриться задимлення.

Також з верхніх поверхів співробітниками Служби порятунку було виведено на свіже повітря ще 5 мешканців, додали у ДСНС.

Як зазначається, вогонь вдалося приборкати та о 19:15 ліквідувати пожежу на площі 25 кв. м. Для гасіння залучалися 5 одиниць техніки та 18 осіб особового складу.

За попередньою інформацією, причиною пожежі стало коротке замикання електропроводки.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП