pyatero-lyudey-poraneni-pid-chas-strilyanini-na-parkingu-v-amerikanskomu-shtati-michigan

П'ятеро людей поранені під час стрілянини на паркінгу в американському штаті Мічиган

 • 336716 переглядiв

КИЇВ. 31 липня. УНН. Щонайменше п'ятеро людей постраждали внаслідок стрілянини на паркінгу біля торгового центру в американському штаті Мічиган. Про це повідомив телеканал Fox News, передає УНН.

Деталі

Поліція отримала інформацію про стрілянину біля торговельного центру в місті Лансінг. Співробітники поліції, які прибули на місце події, побачили на парковці біля торгового центру величезний натовп людей, серед них були поранені.

Вік постраждалих становить від 16 до 26 років, всього поранено п'ятьох осіб. Усіх постраждалих госпіталізовано, двоє з них перебувають у критичному стані. Уточнюється, що поліція Лансінга змушена була запросити допомогу сусідніх міст у зв'язку з великим скупченням людей на місці події.

Доповнення

На місці інциденту було виявлено та вилучено кілька одиниць вогнепальної зброї, було затримано кількох людей. Наразі усіх затриманих допитують, про арешти не повідомляється.

Співробітники правоохоронних органів з'ясовують причину та обставини, що призвели до стрілянини, і чому біля торгового центру зібрався натовп.

Нагадаємо, в американському штаті Індіана сталася стрілянина на вечірці, загинула щонайменше одна людина. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі