putin-zbiraye-vvecheri-zasidannya-cherez-podiyi-na-krimskomu-mostu

путін збирає ввечері засідання через події на Кримському мосту

 • 317770 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. прессекретар російського президента, дмитро пєсков, заявив, що володимир путін прийняв доповіді щодо ситуації на Кримському мосту і ввечері проведе нараду. Також пєсков заявив, що атаку на міст нібито допомогли спланувати західні спецслужби. Про це пишуть російські ЗМІ, повідомляє УНН.

Деталі

пєсков заявив, що кремль знає, хто стоїть за подіями на Кримському мосту. Також натякнув на нібито участь західних спецслужб у подіях.

“рф прекрасно знає, який обсяг інформації надходить Україні з НАТО і Вашингтона, тут немає жодних ілюзій”, - сказав пєсков.

Крім того повідомив, що путін прийняв доповіді щодо ситуації на Кримському мосту і ввечері проведе нараду.

пєсков не сказав, чи буде відповідь рф на підрив Кримського мосту. "Якщо брати кінцеву перспективу, то відповіддю буде досягнення всіх цілей спеціальної військової операції", - заявив пєсков.

Путін доручив налагодити рух транспорту на кримському напрямку та організувати ремонт на Кримському мосту. Про додаткові заходи безпеки розмова не велася, зауважив пєсков.

Доповнення

Своєю чергою заступник голови ради безпеки рф дмитро медведєв закликав у відповідь знищити вище керівництво України.

Додамо 

У Службі безпеки України офіційно прокоментували ранкові події на Кримському мосту, вказавши, що наразі з цікавістю спостерігають за ситуацією. Такий коментар у понеділок зробив речник СБУ Артем Дехтяренко щодо інциденту на Кримському мосту. 

17 липня близько четвертої ранку впав проліт Кримського мосту. російський інформаційний ресурс Baza повідомив, що на мосту зупинили рух транспорту. За словами призначеного рф "очільника" тимчасово окупованого Криму сергія аксьонова, там "сталася надзвичайна подія в районі 145 опори".

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Спека в Європі: за "Цербером" прийшов "Харон"

     • 431868 переглядiв

    У кремлі заявили, що зернова угода "зупинилася"

     • 567914 переглядiв