ukenru
putin-zayaviv-scho-zelenskiy-ne-skhozhiy-na-ukrayinskogo-natsionalista

Путін заявив, що Зеленський не схожий на "українського націоналіста"

 • 20601 переглядiв

КИЇВ. 30 жовтня. УНН. Президент Росії Володимир Путін зазначив, що український лідер Володимир Зеленський "на українського націоналіста, звісно, не схожий", передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Сам пан Зеленський на українського націоналіста, звісно, не схожий, але чи зможе він упоратися з ними - мені зараз важко сказати", - заявив російський лідер на пресконференції за підсумками переговорів з прем'єр-міністром Угорщини Віктором Орбаном.

Як зазначає видання, Путін не вважає "таким вже складним" питання розведення сил на Донбасі і зазначає, що від цього багато що залежить у врегулюванні ситуації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генсек НАТО прокоментував розведення в Золотому

"Не таке вже складне питання насправді - розведення протиборчих сторін на лінії зіткнення в двох населених пунктах", - заявив Путін.

"Це тягнеться роками", - додав він.

"Чи доведе українська влада до остаточного рішення це питання чи ні - я не знаю, але від цього дійсно багато що залежить з точки зору врегулювання ситуації на Донбасі", - наголосив Путін.

Як повідомляв УНН, в пресцентрі Операції об'єднаних сил 30 жовтня підтвердили старт розведення сил в Золотому Луганської області.

МЗС РФ також прокоментував розведення сил в Золотому.

Українські Національні Новини

Політика