putin-zayaviv-scho-khoche-peregovoriv-ale-bez-obgovorennya-aneksiyi-okupovanikh-teritoriy

путін заявив, що хоче переговорів, але без обговорення анексії окупованих територій

 • 153115 переглядiв

КИЇВ. 30 вересня. УНН. російський президент владимир путін заявив, що хоче переговорів з Україною, але без обговорення анексії окупованих територій. Про це він заявив у своїй промові під час "церемонії" анексії тимчасово окупованих територій Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей, передає УНН.

Цитата

«Люди, які живуть у Донецьку та Луганську, Херсоні та Запоріжжі, стають нашими громадянами назавжди. Ми закликаємо київський режим негайно припинити вогонь та бойові дії, (...) повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові, про це неодноразово було сказано. Але вибір народу в Донецьку, Луганську, Запоріжжі та Херсоні не обговорюватимемо, він зроблений», – заявив путін.

Нагадаємо

кремль анонсував "церемонію підписання" про анексію рф захоплених територій України на сьогодні, 30 вересня, о 15:00 за підсумками псевдореренфендумів, які назвала фіктивними Україна та Захід.

ЗМІ інформували, що попри оголошення путіним про анексію 30 вересня, формально цей процес ще не завершиться. Її мають схвалити конституційний суд, дума та рада федерації. Засідання останньої заплановане на 4 жовтня.

Тим часом прес-секретар президента росії дмитро пєсков заявив раніше сьогодні, що росія "робить акцент" на продовженні військових дій.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Країни ЄС попередньо узгодили нові санкції проти росії - Reuters

     • 135255 переглядiв

    Норвегія розглядає закриття кордонів для російських туристів

     • 151989 переглядiв