putin-zaklikav-do-bilsh-tisnoyi-spivpratsi-z-pivnichnoyu-koreyeyu

путін закликав до більш тісної співпраці з Північною Кореєю

 • 809750 переглядiв

КИЇВ. 15 серпня. УНН. президент росії володимир путін закликав до більш тісної співпраці між росією та Північною Кореєю у своєму привітанні лідера Північної Кореї Кім Чен Ина з Днем визволення Кореї, повідомляє північнокорейське Центральне телеграфне агентство, передає УНН

Деталі

У привітанні путін зазначив, що День визволення Кореї є святом мужності та героїзму червоноармійців та корейських патріотів, які разом боролися за звільнення Північної Кореї від японського колоніального панування.

І що саме в ту "сувору військову пору" було закладено традиції дружби та співпраці між рф та КНДР, які стали "надійною основою для розвитку добросусідських відносин".

Цитата

“Впевнений, що ми й надалі будемо нарощувати двосторонню співпрацю в усіх галузях на благо наших народів, в інтересах зміцнення стабільності та безпеки на Корейському півострові та в регіоні Північно-Східної Азії загалом”, - заявив путін.

Нагадаємо

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин проінспектував ключові заводи з виробництва боєприпасів, у тому числі завод з виробництва тактичних ракет, і наказав "різко" збільшити виробництво ракет, ракетних снарядів та іншого озброєння. 

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    путін закликав до більш тісної співпраці з Північною Кореєю

     • 809750 переглядiв

    У Києві на тлі спеки тимчасово обмежать рух вантажівок

     • 1202436 переглядiв

    України немає серед запрошених на саміт G20

     • 8378100 переглядiв