ukenru
putin-zagnav-sebe-u-glukhiy-kut-budanov-schodo-variantiv-zakinchennya-viyni-ta-kinets-diktatora

путін загнав себе у глухий кут: Буданов щодо варіантів закінчення війни та кінець диктатора

 • 1052164 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. Російський диктатор володимир путін загнав себе у глухий кут, розпочавши повномасштабне вторгнення в Україну. Як розповів в інтерв’ю НВ начальник ГУР Міноборони Кирило Буданов, росія не встигне провести так званий парад на 9 травня в Україні, як обіцяв путін. Є лише два шляхи закінчити війну, і в обох випадках російський президент програє, передає УНН.

Зокрема, голова розвідки припускає, що росія може застосувати тактичну ядерну зброю. Однак її застосування просто пришвидшить кінець цієї країни, тоді ця війна закінчиться.

Цитата

“Є два шляхи: перший — розділення росії на три і більше частини. І другий — відносне збереження територіальної цілісності рф при зміні керівництва країни. В останньому випадку новий керівник скаже, що рф ні при чому в усіх цих процесах, це був хворий диктатор, а країна тут ні до чого. У цьому випадку росія віддасть усі окуповані нею території — від островів Японії до Кенігсберга [нинішній Калінінград], який належить Німеччині”, – пояснив Буданов.

Він зазначив, що більшість військово-політичного керівництва росії знає про всі сценарії кінця. І саме тому є дуже багато спроб діалогу з західним світом, не дивлячись на ту офіційну риторику, яку вони всі використовують.

Однак неофіційна зовсім інша: вони бояться втратити свої статки. І вони розуміють, чим це дуже швидко для них закінчиться.

“Залишити йому (путіну – ред.) шлях для відступу — це одна зі стратегій, проте це майже нереально. Він військовий злочинець для всього світу. Це його кінець, він сам себе загнав у глухий кут”, – резюмував Буданов.

Додамо

Політичний експерт Антон Кучухідзе у коментарі УНН розповів, що найбільш реалістичним сценарієм для розвалу Кремля є максимальна декапіталізація Держдуми путіна.

Українські Національні Новини

Політика