putin-vymahaie-vyrishyty-pytannia-z-finansuvanniam-teroborony-v-prykordonni-z-ukrainoiu

путін вимагає вирішити питання з фінансуванням тероборони в прикордонні з Україною

 • 24456 переглядiв

путін наказав терміново вирішити питання фінансування територіальної оборони в регіонах рф, що межують з Україною. Він також дав вказівки щодо підтримки бізнесу, зв'язку та підготовки до опалювального сезону.

російський диктатор володимир путін вимагає негайно вирішити питання з фінансуванням територіальної оборони у прикордонних з Україною регіонах. Про це він заявив на нараді щодо ситуації у прикордонних регіонах рф, передає УНН з посиланням на ТАСС.

"Щодо фінансового забезпечення діяльності підрозділів територіальної оборони, сьогодні з ранку розмовляв з керівниками федеральних силових відомств, таке доручення у них є. Прошу зробити це спільними зусиллями негайно", - сказав путін.

російський диктатор також надав деякі інші доручення.

"Все це потрібно зробити: і допомогу малому та середньому бізнесу надати, безумовно, стільниковий зв'язок налагодити і там, де необхідно, оптоволокно допомогти протягнути, дітей визначити у безпечні місця для навчання на певний час, допомогти підготуватися до опалювального сезону та передбачити відповідне фінансування" , – сказав путін на нараді щодо ситуації у прикордонні з Україною.

путін звинуватив ЗСУ у спробі нібито атакувати Курську АЕС22.08.24, 15:35

Доповнення

Президент України Володимир Зеленський утворив Великописарівську селищну військову адміністрацію в Охтирському районі Сумської області.

Анна Мурашко

Війна

    Популярні

    Новини по темі