putin-prosto-povtoryv-svoiu-iadernu-rytoryku-yaka-ye-bezvidpovidalnoiu-v-ssha-vidreahuvaly-na-pohrozy-kremlia

путін просто повторив свою "ядерну" риторику, яка є безвідповідальною – в США відреагували на погрози кремля

 • 35467 переглядiв

Після того, як путін повторив про ядерну доктрину рф, Білий дім назвав риторику росії безвідповідальною протягом усього конфлікту, зазначивши, що росія підступно вторглася в Україну.

росія жорстоко вторглася в Україну без провокації чи виправдання, коментарі путіна щодо ядерної зброї - безрозсудні та безвідповідальні протягом усього конфлікту.

Про це йшлося на конференції прес-секретаря Білого дому Карін Жан-П'єр, передає УНН.

Деталі

На питання чи був президент США проінформований про інтерв’ю путіна та його коментарі щодо ядерної зброї, прес-секретаря Білого дому відповіла наступне:

Президент (Байден), звичайно, в курсі. Я можу сказати, що ми розуміємо, що пан Путін знову повторив ядерну доктрину Росії. (..) ядерна риторика Росії була безрозсудною та безвідповідальною протягом усього конфлікту. Це — це Росія жорстоко вторглася в Україну без провокації чи виправдання. І ми будемо продовжувати підтримувати Україну, оскільки вони — захищають свій народ і свою суверенну територію від російської агресії.

 – сказала Карін Жан-П'єр.

Отже, ви сказали, ніби путін просто повторив свою ядерну позицію – запитав згодом журналіст.

Так, - відповіла прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр.

Нагадаємо

В інтерв'ю російським державним ЗМІ, президент рф володимир путін заявив, що росія готова до можливості ядерної війни, хоча такий сценарій не стоїть на порядку.

рф розповсюджує фейк вигаданого автора про "приховане президентом України володіння яхтами"14.03.24, 10:17

Популярні

Новини по темі