putin-nazvav-umovy-zakinchennia-viiny-koly-my-dosiahnemo-svoikh-tsilei

путін назвав умови закінчення війни: “Коли ми досягнемо своїх цілей"

 • 36165 переглядiв

Путін заявив, що війна Росії в Україні закінчиться, коли будуть досягнуті цілі денацифікації, демілітаризації та нейтрального статусу України - цілі, які залишаються незмінними.

російський диктатор володимир путін заявив, що мир в Україні настане, коли росіяни достигнуть своїх цілей в так званій "спеціальної військової операції", а також наголосив, що цілі рф не змінилися. Про це сказав владимир путін під час прямої лінії, пише УНН.

Деталі

Під час прямої лінії путін заявив, що мир в Україні настане, коли росіяни достигнуть своїх цілей. За його словами, цілі так званої "спеціальної військової операції" не змінилися в Україні.

Цілі не змінюються: денацифікація, демілітаризація, нейтральний статус України

- заявив путін.

Він додав, що під час підготовки проекту можливого мирного договору, українська влада не погодилася з тим, що потрібна денацифікація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Верховний суд США розгляне справу, яка може скасувати звинувачення, пов'язані з нападом на Капітолій у 2021 році

Також російський диктатор зазначив, що Україна майже нічого не виробляє з військової техніки.

Україна майже нічого не виробляє, ну намагається щось там зберегти, але майже нічого, все привозять на халяву. Але ця халява може закінчитися. Але будуть ще давати

- сказав путін.

Серед отриманої допомоги президент рф перерахував 420 танків, при цьому він заявив, що під час контрнаступу ЗСУ нібито було знищено 747 танків і "майже 2300 бронемашин різного класу".

Є й інші можливості або домовитися, або вирішити силовим шляхом. Ось до цього і будемо прагнути

- резюмував путін.

Нагадаємо

Напередодні "прямої лінії" за участі російського президента рф володимира путіна, хакери атакували офіційний сайт кремля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще плюс 1300: Генштаб оновив дані про знищених окупантів

Павло Башинський

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    У київській школі сталась пожежа: що відомо

     • 46355 переглядiв