putin-konfiskuvav-rosiyskiy-biznes-svitovikh-gigantiv-carlsberg-i-danone

путін конфіскував російський бізнес світових гігантів Carlsberg і Danone

 • 384595 переглядiв

КИЇВ. 17 липня. УНН. Під контроль російської дочірньої компанії були взяті виробник йогуртів Danone і пивної компанії Carlsberg. Згідно з новим розпорядженням президент росії володимир путін, підрозділи перейшли до "тимчасового управління" держави повідомляє ВВС, передає УНН.

Деталі 

росія взяла під контроль російські підрозділи двох великих закордонних компаній, Danone і Carlsberg, після того, як ці компанії вирішили піти з ринку країни.  

Через те, що путін підписав розпорядження про перехід підрозділів цих компаній у "тимчасового управління" держави, Danone і Carlsberg, які були в процесі продажу своїх російських активів не зможуть цього зробити. 

Також Danone russia є найбільшою молочною компанією в росії, а "Балтика" виробляє одні з найбільш упізнаваних брендів пива в країні. У обох компаніях працюють близько 16 000 співробітників. 

Взяття під контроль російських підрозділів Danone і Carlsberg є ще одним кроком у посиленні контролю уряду росії над економікою країни.  

Недільний наказ передає акції Danone Russia і пивоварні "Балтика", що належить Carlsberg, під контроль російського агентства з нерухомості "Росимущество". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський ринок повністю покинули лише 6% іноземних компаній – KSE 

Фірма додала, що "готується вжити всіх необхідних заходів для захисту своїх прав як акціонера Danone Russia і безперервності діяльності бізнесу". 

У Carlsberg заявили, що не отримували "жодної офіційної інформації від російської влади щодо наслідків президентського указу для пивоварної компанії "Балтика".

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Атака на Кримський міст: з'явилися перші супутникові знімки

     • 394426 переглядiв