ukenru
putin-i-makron-provedut-peregovori-24-25-travnya

Путін і Макрон проведуть переговори 24-25 травня

 • 10764 переглядiв

КИЇВ. 18 травня. УНН. Президент Франції Еммануель Макрон 24-25 травня відвідає Росію в рамках економічного форуму. Президенти обговорять питання Сирії, Ірану та України. Про це повідомляє Reuters, передає УНН.

"Макрон намір відвідати Росію для участі в економічному форумі в Санкт-Петербурзі на наступному тижні. Кремль також сказав, що прем'єр-міністр Японії Сіндзо Абе буде почесним гостем на форумі і проведе переговори з Путіним 26 травня", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні канцлер Німеччини Ангела Меркель зустрінеться з Володимиром Путіним в Сочі. Напередодні візиту вона розповіла журналістам, що планує обговорити з президентом Росії ключові питання міжнародного порядку. Зокрема, співрозмовники обговорять питання Сирії, Ірану та України.

Нагадаємо, 10 травня в німецькому Аахені відбулася зустріч Меркель з президентом України Петром Порошенко і президентом Франції Емманюелем Макроном. Фактично, це була зустріч в нормандському форматі, не був присутній на ній тільки Путін. Темою переговорів було введення миротворчої місії ООН на Донбасі.


Українські Національні Новини

Політика