ukenru
punkt-propusku-na-kordoni-z-ugorschinoyu-rozblokuvali-yogo-robotu-vidnovleno

Пункт пропуску на кордоні з Угорщиною розблокували: його роботу відновлено

 • 16613 переглядiв

КИЇВ. 31 травня. УНН. Роботу пункту пропуску “Тиса” на кордоні з Угорщиною відновлено, встановлено осіб, які чинили найактивніший тиск на прикордонні наряди. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Західного регіонального управління Держприкордонслужби України.

“Здійснення контрольних операцій у пункті пропуску "Тиса“, від ранку заблокованого особами, що відмовлялися пройти оформлення у встановленому законодавством порядку, відновлено о 13:10”, — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що пропуск осіб та транспортних засобів здійснюються у штатному режимі.

“З громадянами, які шляхом блокування в’їзного та виїзного напрямків унеможливили пропуск, проведено відповідні заходи та роз’яснювальну роботу. Також встановлено осіб, які чинили найактивніший тиск на прикордонні наряди та порушували режим у пункті пропуску. Відповідні матеріали буде передано співробітникам компетентних правоохоронних органів”, — йдеться у повідомленні.

У пресслужбі ДПСУ при цьому додали, що на Закарпаття вибув голова ДПСУ Сергій Дейнеко, аби особисто розібратися в ситуації, яка мала місце у пункті пропуску "Тиса" та не допустити жодних нестандартних ситуацій на державному кордоні.

"Станом на зараз у пункті пропуску "Тиса" ситуація дещо стабілізувалась, пропускні операції поновлено", - також підтвердили у ДПСУ.

Як повідомляв УНН раніше, зранку 31 травня водії, які не пройшли належні види контролю, заблокували роботу ПП “Тиса”. Для врегулювання ситуації туди виїхали очільники ДПСУ та митної служби.

Українські Національні Новини

Політика